ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het wijzigen van de brandcompartimentering in een reeds verleende vergunning, Paul Krugerstraat 23 te Oosterbeek

DeRenkumgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het wijzigen van de brandcompartimentering in een reeds verleende vergunning, Paul Krugerstraat 23 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de beslistermijn voor de volgende aanvraag voor een Omgevingsvergunning hebben verlengd. Zaakid: ODRA23AB1191 Omschrijving: het wijzigen van de brandcompartimentering in een reeds verleende vergunning Adres: Paul Krugerstraat 23 te Oosterbeek Activiteit: Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo) Strijdig gebruik grond/bouww. met RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo) Besluit: Verlengd Datum ondertekening: 25-08-2023 Datum verzending: 25-08-2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deRenkumgids.nl op 07-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Renkum, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRenkumgids.nl
Redactie deRenkumgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Renkum
  2. gmb-2023-380827

Gerelateerde berichten