Akcelo bv

Akcelo bv is een Consultant gelegen aan Parallelweg 29 in Heelsum.

Meer informatie over Akcelo bv in Heelsum

Michiel Klinge is een freelance Product Owner, Project Manager en Consultant met jarenlange ervaring in verschillende rollen en sectoren. Sinds 2018 werkt hij als zelfstandige en heeft hij als doel om waarde toe te voegen in verschillende contexten. Hij heeft gewerkt als M3 CE consultant en deelproject manager bij Dorel Europe, waar hij betrokken was bij het upgrade project naar de Cloud versie van M3. Hij heeft ook gewerkt als project manager bij Home Fashion Group, waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie van de raamdecoratie op-maat configurator. Daarnaast heeft hij ervaring als Infor M3/Movex consultant bij Eura Mobil, waar hij geholpen heeft bij het definiëren van eisen voor processen en het maken van een conceptconfiguratie van Movex M3. Hij is ook eigenaar van Akcelo b.v., waar hij als zelfstandig ERP consultant en project manager werkt. Daarnaast is hij betrokken geweest bij een start-up genaamd Lemon Care, waar ze e-health oplossingen ontwikkelen voor het delen van patiëntdata tussen zorginstellingen. Hij heeft ook ervaring als Product Manager bij VIR e-Care Solutions, waar ze software ontwikkelen voor de gezondheidszorg. Tot slot is hij ook een coach bij Klinge Coaching, waar hij mensen helpt hun passie te vinden en te leven.

Wil je weten wat Akcelo bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akcelo bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akcelo bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akcelo bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Akcelo bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akcelo bv

Bezoekers bekeken ook