Wandelen Renkum

Wil je in de buurt van Renkum wandelen, dan zijn er diverse opties om de natuur in te gaan. Start met wandelen in Renkum en maak een prachtige tocht door de omliggende natuur. Wandelen in de omgeving van Renkum is een genot voor iedereen die graag naar buiten gaat.

Blijf je liever dicht bij het centrum, ga dan wandelen in Renkum zelf, door de parken en bekijk Renkum door andere ogen. Je zal zien dat je heel anders naar de gebouwen en details kijkt wanneer je een stadswandeling gaat maken.

Ontdek de verschillende wandelroutes in Renkum en omgeving en je zal zien dat je eindeloos kan wandelen in een afwisselend en boeiend landschap. 

In de buurt van Renkum zijn voldoende plekken waar je kunt uitrusten tijdens je wandeling in de buurt van Renkum. Zo kun je genieten van de omgeving van Renkum en af en toe een koffiestop inlassen. Wil je na je wandeling ergens gaan dineren, bekijk dan de restaurants die Renkum en omgeving rijk is. 

Mooie wandelroutes in Renkum en omgeving

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Met deze uitgebreide keuze aan mooie wandelroutes in de omgeving van Renkum zal er zeker een wandeling voor jou tussen zitten. We hebben wandelingen voor jong en oud én voor elk niveau. Ga eropuit en ga fijn wandelen rondom Renkum.

Wandelroute Renkum

Ken jij een officiële wandelroute in Renkum of omgeving van Renkum die niet in ons overzicht genoemd wordt? Neem dan contact met ons op.