Angelino (9) en zijn gezin uit Heelsum beleefden zaterdag 9 december een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

Stichting-Opkikker

Opkikkerdag-Angelino-1

Op zaterdag 9 december 2023 stond Angelino (7) en zijn ouders een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker gelukt om een bijzondere Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met elkaar volop genieten. Angelino heeft namelijk last van ernstige astma. Dit heeft veel invloed op zijn leven en op dat van de rest van het gezin.

Opkikkerdag-Angelino-2

Het gezin van Angelino is door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Er is een gepersonaliseerd programma gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de interesses, hobby’s en voorkeuren van het hele gezin. Op het moment dat Angelino en zijn ouders zaterdag arriveerden op Center Parcs de Eemhof, werden ze feestelijk ontvangen op de rode loper. Vervolgens bereidden ze een heerlijk gerecht tijdens de kookworkshop en raceten ze over het circuit van Zandvoort in de nieuwe racesimulator.

Opkikkerdag-Angelino-3

Na een uitgebreide lunch stapte het gezin in de helikopter om de Opkikkerdag van boven te bekijken en reden ze mee in één van de coole sportauto’s. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet, waarna ze met liefde werden uitgezwaaid. Op deze manier vormde deze dag een écht lichtpuntje in een moeilijkere tijd.

Over Stichting Opkikker

Als je langdurig ziek bent, heb je nooit 'vrij' van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Zo helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek gezinslid per jaar.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.

 

Laat dit artikel viral gaan in Renkum, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRenkumgids.nl
Redactie deRenkumgids.nl

Nieuws door Sanneke Haas. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Angelino (9) en zijn gezin uit Heelsum beleefden zaterdag 9 december een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

Gerelateerde berichten