Autorijschool "Team van Dijk"

Autorijschool "Team van Dijk" is een Rijschool gelegen aan Doornenkampseweg 8 in Heelsum.

Meer informatie over Autorijschool "Team van Dijk" in Heelsum

Team van Dijk rijopleiding is al meer dan 35 jaar de meest succesvolle rijschool in de regio, waaronder Heelsum, Renkum, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek, Heveadorp, Wageningen, Bennekom, Heteren, Driel en Arnhem vallen. Ze bieden rijlessen van hoge kwaliteit met bekwame instructeurs, een prettige sfeer en klantvriendelijkheid. Het bedrijf is trots op de positieve mond-tot-mond reclame die ze hebben opgebouwd. Ze zijn flexibel in het ophalen en afzetten van leerlingen. Het enthousiaste team van instructeurs is zeer gemotiveerd en behaalt goede resultaten bij het CBR. Ze bieden ook extra's zoals opfrislessen, lessen in het Engels en de mogelijkheid voor een rijtest. De prijs/kwaliteitsverhouding is gunstig en het hebben van een rijbewijs biedt vele voordelen. Naast praktijklessen bieden ze ook theorielessen aan. Door het grote aantal geslaagde leerlingen is er altijd snel een mogelijkheid om te starten. Kortom, Team van Dijk rijopleiding is een kwalitatieve rijschool met ervaring en vriendelijke prijzen.

Wil je weten wat Autorijschool "Team van Dijk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool "Team van Dijk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool "Team van Dijk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool "Team van Dijk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Autorijschool "Team van Dijk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool “Team van Dijk”

Bezoekers bekeken ook