Beauty Medics

Beauty Medics is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Prins Bernhardlaan 1 in Heelsum.

Meer informatie over Beauty Medics in Heelsum

Beauty Medics is een gespecialiseerd huidinstituut dat zich richt op huidverbetering voor problemen zoals hyperpigmentatie, acne, huidveroudering en zonbeschadiging. Ze werken met hoogwaardige producten en hebben vakkennis op medisch niveau. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in de behandeling van acne, rosacea en eczeem. Beauty Medics is aangesloten bij de ANBOS en erkend door alle zorgverzekeraars. Ze nodigen je uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Het team van Beauty Medics bestaat uit de eigenaresse Rosalie Kraus, huidspecialiste en pedicure, cosmetisch arts Drs. Babak Mahdavian, PMU specialiste Patricia Broekman, en ze zijn op zoek naar een pedicure. Het instituut is gevestigd in Heelsum en is geopend van maandag tot en met zaterdag op afspraak. Op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Beauty Medics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Medics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Medics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Medics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Beauty Medics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Medics

Bezoekers bekeken ook