Bei Mutti

Bei Mutti is een Restaurant voor vleesgerechten gelegen aan Plein 1946 3 in Oosterbeek.

Meer informatie over Bei Mutti in Oosterbeek

Bei Mutti is een restaurant in Oosterbeek dat gespecialiseerd is in schnitzels. Het restaurant is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Oosterbeek en biedt een luxueuze Oostenrijkse ambiance. Het menu bestaat uit verschillende voorgerechten, zoals curryworst, carpaccio van Huftesteak en groentekroketten. De hoofdgerechten zijn onder andere Wiener Art schnitzel "Bei Mutti", Putenschnitzel met saus, Huftesteak met saus, op de huid gebakken zalmfilet en spaghetti champignon truffel. Na het eten kun je naar de bar gaan om uit te buiken met een wijntje of een vers gezette espresso. Het is mogelijk om online of telefonisch een tafel te reserveren. Bei Mutti is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.

Wil je weten wat Bei Mutti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bei Mutti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bei Mutti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bei Mutti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Bei Mutti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bei Mutti

Bezoekers bekeken ook