Belmani

Belmani is een Opleidingscentrum gelegen aan Weverstraat 30 in Oosterbeek.

Meer informatie over Belmani in Oosterbeek

Centrum Belmani is een sfeervol centrum dat te huur is voor verschillende activiteiten, zoals workshops, meditatie, kookcursussen, dans, yoga, lichaamswerk, familieopstellingen en coaching. Daarnaast bieden ze ook verschillende behandelingen aan, zoals een Ayurvedische massage met warme kruidenolie en beauty coaching. Verder hebben ze een shop waar je boeken, zelfica en kristallen kunt kopen. Ook bieden ze lichttherapie aan met het apparaat Mnemosline® 2020. En er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de heilige dans Tandava. Tot slot is er informatie over Damanhur, een federatie van spirituele gemeenschappen met een eigen grondwet, cultuur, kunst, muziek en valuta.

Wil je weten wat Belmani verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Belmani of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Belmani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belmani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Belmani reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Belmani

Bezoekers bekeken ook