Blokker Oosterbeek

Blokker Oosterbeek is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Utrechtseweg 160 in Oosterbeek.

Meer informatie over Blokker Oosterbeek in Oosterbeek

Bij Blokker Utrechtseweg Oosterbeek kun je terecht voor een breed assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers, en frituurpannen. Ook bieden ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Bij de winkel in Oosterbeek, of een van hun andere winkels, kun je advies krijgen van hun medewerkers en ervoor kiezen om je producten thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkel. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties die je kunt volgen via hun social media kanalen, en hun klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Blokker Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook