Boekhandel Meijer & Siegers

Boekhandel Meijer & Siegers is een Boekwinkel gelegen aan Utrechtseweg 208 in Oosterbeek.

Meer informatie over Boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek

Boekhandel Meijer & Siegers is een eigentijdse en toegankelijke boek- en kantoorboekhandel in Oosterbeek, die al sinds 1900 bestaat. Ze hebben een bijzonder assortiment boeken, luxe kantoorartikelen en schrijfwaren, en een fijn team medewerkers. Meijer & Siegers nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen. In de boekhandel worden zowel fysieke boeken als ebooks verkocht. Ze hebben een top 10 lijst van best verkochte boeken, en er zijn ook nieuwe boeken beschikbaar. Daarnaast hebben ze een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen. Het boek 'Sinterklaas' van Charlotte Dematons is momenteel nog beperkt verkrijgbaar. Er zijn ook wat boekennieuwtjes, zoals de nominaties voor verschillende prijzen. Boekhandel Meijer & Siegers biedt gratis bezorging van nieuwe boeken binnen Nederland bij bestellingen vanaf € 20,00, en de levering duurt meestal 1-2 dagen. Klanten kunnen boeken ruilen of retourneren bij meer dan 220 Libris of Blz.-boekhandels in de buurt. De openingstijden en contactgegevens van de boekhandel worden vermeld, en klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en de boekhandel volgen op social media.

Wil je weten wat Boekhandel Meijer & Siegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Meijer & Siegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Meijer & Siegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Meijer & Siegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Boekhandel Meijer & Siegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Meijer & Siegers

Bezoekers bekeken ook