Boscafé de Beken

Boscafé de Beken is een gelegen aan Nieuwe Keijenbergseweg 174 in Renkum.

Meer informatie over Boscafé de Beken in Renkum

Boscafé de Beken is een gezellig café waar natuur en gezelligheid samenkomen. Ze werken met biologische producten, zoals biologische koffie en brood, en gebruiken groenten uit hun eigen moestuin. Het enthousiaste team staat klaar om gasten te verwennen met attente service en persoonlijke aandacht. Daarnaast bieden ze ook faciliteiten zoals een kinderboerderij, wandelnetwerk, waterspeelplek, honden-losloopgebied en gelegenheid voor mountainbikers. Het café verzorgt ook feesten en partijen en biedt ruimte voor vergaderingen en symposia. Bakker Bas maakt met deelnemers van de dagbesteding heerlijke producten in hun kleinschalige bakkerij. Daarnaast bieden ze zorg aan mensen met beperkingen en werken ze samen met hen in en rondom het café. Boscafé de Beken is geopend van maandag tot zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Boscafé de Beken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boscafé de Beken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boscafé de Beken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boscafé de Beken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Boscafé de Beken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boscafé de Beken

Bezoekers bekeken ook