Cafetaria de Citadel

Cafetaria de Citadel is een Cafetaria gelegen aan Kerkstraat 98 in Renkum.

Meer informatie over Cafetaria de Citadel in Renkum

Cafetaria de Citadel is al meer dan 60 jaar een begrip in Renkum en omstreken. Het team van Cafetaria de Citadel werkt al meer dan 12 jaar samen en is een echt team geworden. Ze zijn onlangs uitgeroepen tot "Beste Cafetaria van Gelderland" en zijn zelfs de nummer 3 van Nederland door het televisieprogramma "Beste van Nederland" op RTL 4. Elke maand bieden ze heerlijke schotels aan tegen een mooie prijs. Op woensdag is het patatdag en kun je een grote zak friet met 5 snacks naar keuze krijgen. Het menu van Cafetaria de Citadel bestaat uit een gevarieerd assortiment van frietjes, broodjes, schotels, ijs, salades en snacks. Ze gebruiken verse ingrediënten zoals groenten van de groenteboer en vleeswaren van de keurslager. Ze bieden ook glutenvrije en vegetarische opties aan. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Cafetaria de Citadel.

Wil je weten wat Cafetaria de Citadel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Citadel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Citadel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Citadel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Cafetaria de Citadel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Citadel

Bezoekers bekeken ook