CarCare Bovenkamp B.V.

CarCare Bovenkamp B.V. is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Bennekomseweg 38-40 in Heelsum.

Meer informatie over CarCare Bovenkamp B.V. in Heelsum

CarCare Bovenkamp is een BOVAG-garage die aangesloten is bij Asian Car Centers. Ze bieden scherpe prijzen voor onderhoud, reparaties en onderdelen van alle Aziatische merken. Ze hebben gespecialiseerde diagnoseapparatuur en ervaren monteurs voor alle Aziatische automerken. Naast verkoop en bemiddeling van Japanse en Koreaanse merken, kunnen ze ook andere merken onderhouden. Persoonlijke begeleiding is belangrijk bij de aankoop en het onderhoud. Ze hebben een moderne werkplaats met klantvriendelijke monteurs die 5 dagen per week beschikbaar zijn. Op zaterdag zijn ze alleen op afspraak geopend. Daarnaast hebben ze een TotalEnergies-tankstation dat 7 dagen per week geopend is en een moderne carwash met een hypermoderne autowasmachine. Het bedrijf is gevestigd aan de Bennekomseweg 38-40 in Heelsum en is telefonisch bereikbaar op 0317 - 31 36 86 (garage) en 0317 - 31 09 38 (pompstation). De openingstijden van de garage zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag alleen op afspraak. Het tankstation is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 09:00 uur tot 21:00 uur.

Wil je weten wat CarCare Bovenkamp B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CarCare Bovenkamp B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CarCare Bovenkamp B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CarCare Bovenkamp B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CarCare Bovenkamp B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CarCare Bovenkamp B.V.

Bezoekers bekeken ook