Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan

Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan is een Chinees restaurant gelegen aan Van der Molenallee 99 in Doorwerth.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan in Doorwerth

Ons Chinees-Indisch restaurant, Hao Yuan, biedt een unieke combinatie van authentieke Chinese en Indische gerechten, bereid met verse ingrediënten en kruiden. Bij ons kun je genieten van heerlijke smaken uit het Verre Oosten en gastvrije service. Daarnaast bieden we ook een uitstekende catering service voor evenementen en feesten. Laat ons je gasten verwennen terwijl jij je kunt focussen op je gasten. Als je liever gemakkelijk en smakelijk wilt dineren, hebben we een uitgebreid lopend buffet waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten. Het buffet is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag, inclusief feestdagen, voor €20,95 voor volwassenen en €12,95 voor kinderen tussen 3 en 12 jaar oud. We nemen allergieën serieus en passen onze gerechten graag aan om aan jouw dieetvereisten te voldoen. Ons restaurant is gevestigd in hartje Doorwerth en we zijn geopend van maandag tot en met zondag van 12:30 tot 22:00 uur, behalve op feestdagen. Kom langs en geniet van onze smaakvolle gerechten en gastvrije service.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant Hao Yuan

Bezoekers bekeken ook