CompaNanny Mariënberg BSO

CompaNanny Mariënberg BSO is een Naschoolse opvang gelegen aan Mariënbergweg 26 in Oosterbeek.

Meer informatie over CompaNanny Mariënberg BSO in Oosterbeek

CompaNanny Mariënberg is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisscholen De Mariënborn en De Marlijn. De BSO-groepen zijn huiselijk ingericht en kinderen kunnen na schooltijd tot rust komen. Op het gemeenschappelijke schoolplein kunnen de kinderen buitenspelen en hun energie kwijt. Daarnaast is er een eigen speelterrein voor de kinderen. Voor een volledig beeld van de vestiging en om een rondleiding aan te vragen, kun je je inschrijven via de website. De BSO is geopend tot 18.30 uur en tijdens studiedagen en schoolvakanties de hele dag. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK-nummer van de BSO is 167213970 en het inspectierapport van de GGD is beschikbaar.

Wil je weten wat CompaNanny Mariënberg BSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CompaNanny Mariënberg BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Mariënberg BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Mariënberg BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CompaNanny Mariënberg BSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CompaNanny Mariënberg BSO

Bezoekers bekeken ook