De Marketingfaculteit

De Marketingfaculteit is een Coach gelegen aan Fonteinallee 22 in Doorwerth.

Meer informatie over De Marketingfaculteit in Doorwerth

Als MKB-ondernemer wil je graag laten zien welke toegevoegde waarde je hebt, maar hoe bereik je je doelgroep? Het groeitraject van dit bedrijf biedt coaching en livedagen om je te helpen met de juiste marketing om de juiste doelgroep te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je onweerstaanbaar wordt voor nieuwe klanten. Daarnaast zorgt het groeitraject voor rust in je business en leven, omdat je marketing als een skill kunt inzetten. Het jaartraject biedt coaching op inhoud en proces, helpt met strategie en uitvoer, en geeft structuur aan je marketing. Ook bieden ze een gratis online cursus met 3 marketingprincipes voor gegarandeerde groei. Het traject is niet voor iedereen, maar er zijn ook opties voor ondernemers die net beginnen met ondernemen, hun marketing willen verbeteren of hun marketing al op orde hebben. Het bedrijf heeft twee coaches, Jesse en Lisa, met verschillende specialismen, en biedt ook losse coachsessies aan. Er zijn positieve ervaringen van deelnemers te lezen op de website.

Wil je weten wat De Marketingfaculteit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Marketingfaculteit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Marketingfaculteit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Marketingfaculteit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar De Marketingfaculteit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Marketingfaculteit

Bezoekers bekeken ook