Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek

Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek is een Hotel gelegen aan Utrechtseweg 67A in Oosterbeek.

Meer informatie over Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek in Oosterbeek

Dudok Studio's biedt comfortabele en sfeervolle studio's in het centrum van Oosterbeek. De studio's zijn geschikt voor korte of lange verblijven en hebben een luxe en moderne inrichting met oog voor detail. Er is veel privacy en elke studio heeft een compleet ingerichte keuken en aparte slaapkamer. De studio's liggen op loopafstand van de natuur, de stad, winkels en restaurants. Daarnaast biedt Dudok Studio's fietsverhuur en een fietsenberging, gratis parkeren en openbaar vervoer voor de deur. Gasten hebben lovende recensies gegeven over de centrale ligging, de prachtige inrichting en het comfort van de studio's. Als gast voel je je direct thuis, of je nu een nacht, een weekend of een aantal maanden verblijft. Bij een langer verblijf worden de studio's wekelijks schoongemaakt en zijn handdoeken inbegrepen. Daarnaast zijn er ook gezamenlijke ruimtes, zoals een ruime tuin en een WasKas, waar gasten kunnen ontspannen en in contact kunnen komen met andere gasten. Oosterbeek biedt volop rust en natuur, terwijl Arnhem levendigheid en diverse attracties zoals musea, winkels en theaters heeft. Dudok Studio's zorgt voor een veilig verblijf tijdens de COVID-19 pandemie en biedt een unieke en comfortabele ervaring.

Wil je weten wat Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dudok Studio’s Arnhem Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook