Eetcafe Bender

Eetcafe Bender is een Eetcafé gelegen aan Molenweg 2 in Renkum.

Meer informatie over Eetcafe Bender in Renkum

Eetcafé Bender is een gezellig restaurant in het centrum van Renkum. Ze hebben een huiselijke sfeer en bieden heerlijke gerechten, wijnen en speciaalbieren. Je kunt zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het terras genieten van je maaltijd. Daarnaast hebben ze oplaadpunten voor elektrische fietsen, zodat je fiets opgeladen is tijdens een tussenstop in Renkum. De parkeerruimte op het eigen terrein is beperkt, maar er is voldoende parkeergelegenheid op het Europaplein tegenover de hoofdingang. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en het adres is Molenweg 2, 6871 CW Renkum.

Wil je weten wat Eetcafe Bender verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe Bender of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe Bender? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe Bender het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Eetcafe Bender reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe Bender

Bezoekers bekeken ook