Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering

Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering is een Stofferingszaak gelegen aan Christiaan de Wetstraat 4 in Oosterbeek.

Meer informatie over Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering in Oosterbeek

De vernieuwde website van meubelstoffeerder Femke Nout laat een sfeerimpressie zien van haar werkzaamheden. Femke Nout is al jarenlang een begrip in Oosterbeek, waar ambacht, creativiteit, ervaring en gedrevenheid samenkomen in meubelstoffering en antiekrestauratie. Het familiebedrijf werd in 1947 opgericht door haar vader en Femke heeft het voortgezet. Ze restaureert en stoffeert allerlei meubelstukken voor zowel particulieren als bedrijven, zoals banken, kasten, tafels, fauteuils en wiegjes. Als u meer informatie wilt of een vraag heeft, kunt u contact opnemen.

Wil je weten wat Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Femke Nout - Antiekrestauratie & meubelstoffering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femke Nout – Antiekrestauratie & meubelstoffering

Bezoekers bekeken ook