Fratelli

Fratelli is een Pizzeria gelegen aan Weverstraat 27 in Oosterbeek.

Meer informatie over Fratelli in Oosterbeek

Fratelli Pizzeria | Gelateria is een plek waar je echt kunt genieten. Ze serveren ijs van topkwaliteit, waaronder softijs en milkshakes. Ook het bier en de wijnen komen uit Italië. Daarnaast serveren ze biologische koffie en patisserie en gebak van Teunissen, die tot de beste van de regio behoren. Voor meer informatie kun je altijd contact met hen opnemen via mail of telefoon. Fratelli Pizzeria | Gelateria is opgericht uit liefde voor de pure smaken en producten uit Italië en ze bieden alleen de allerbeste kwaliteit aan. Ze hebben ook pasta's, olijfolie en zoetigheden uit Italië en schenken Peroni en Moretti bier en kwalitatief mooie wijnen.

Wil je weten wat Fratelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fratelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fratelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fratelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fratelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fratelli

Bezoekers bekeken ook