Gemeente Renkum – Besluit Meerjaren Evenementenvergunning

DeRenkumgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Renkum – Besluit Meerjaren Evenementenvergunning.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft onderstaand besluit voor een meerjaren evenementenvergunning verzonden:Naam evenement:CarnavalsoptochtActiviteiten: voor het (Vul hier de activiteiten in die het evenement van de aanvraag omvatten), Data en tijd evenement:op zaterdag 10 februari 2024 en zaterdag 1 maart 2025 van 13.00 uur tot 18.00 uur,Locatie:aan de Hogenkampseweg 45 in Renkum.Vergunning verzonden op:31/01/2024Bezwaar Dit besluit en de bijbehorende stukken kunt u na afspraak inzien in het gemeentehuis in Oosterbeek van de dag na verzending van het besluit gedurende zes weken.Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na verzenddatum van het besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, er moet duidelijk in staan tegen welk besluit u bezwaar maakt en het moet gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. U kunt het bezwaarschrift richten de burgemeester, postbus 9100, 6960 HA Oosterbeek.Aangezien het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft en het besluit derhalve de dag na verzending in werking treedt, kunt u ook een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deRenkumgids.nl op 6-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Renkum, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deRenkumgids.nl
Redactie deRenkumgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Renkum
  2. gmb-2024-55244

Gerelateerde berichten