Grand café Oosterbeek

Grand café Oosterbeek is een gelegen aan Raadhuisplein 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Grand café Oosterbeek in Oosterbeek

Grand Café Oosterbeek is een gezellig restaurant in het centrum van Oosterbeek. Ze staan bekend om de vertrouwde sfeer en het warme huiskamergevoel dat ze willen overbrengen aan hun gasten. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met zowel koude als warme gerechten, en ze houden rekening met voedselallergieën. Bij Grand Café Oosterbeek kun je lekker en betaalbaar eten, zowel voor lunch als diner. Het adres is Raadhuisplein 26, 6811 GT Oosterbeek, Nederland. Ze zijn ook actief op social media en hun openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur, waarbij de keuken om 17.30 uur sluit.

Wil je weten wat Grand café Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand café Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand café Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand café Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Grand café Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand café Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook