HEMA Oosterbeek

HEMA Oosterbeek is een Warenhuis gelegen aan Utrechtseweg 148 in Oosterbeek.

Meer informatie over HEMA Oosterbeek in Oosterbeek

Bij HEMA Oosterbeek kun je terecht voor een breed scala aan producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, kun je de bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Het is belangrijk om te weten dat je de bestelling binnen 14 dagen moet ophalen als je kiest voor ophalen in de winkel. Daarnaast kun je bij HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits deze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Er zijn echter enkele artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Bij HEMA houden ze ook van duurzaamheid, dus je kunt je oude huishoudelijke apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. En als je vergeten bent om je oude apparaat mee te nemen naar de winkel, kun je deze later nog inleveren met de kassabon van je nieuwe apparaat. Dus of je nu op zoek bent naar gordijnen, taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie of kleding, HEMA Oosterbeek heeft het allemaal.

Wil je weten wat HEMA Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar HEMA Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook