Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is een Slagerij gelegen aan Weverstraat 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Keurslager De Haas in Oosterbeek

In het hartje van Oosterbeek, aan de Weverstraat, bevindt zich Keurslager de Haas. Deze winkel is onderdeel van de 'Vers' ondernemers in de straat, zoals een bakker, groenteboer, visspecialist en een Kaas speciaalzaak. De enthousiaste medewerkers van de slagerij zijn Hermi, Beate, Sandra, Melanie, Suzanne, Daan en Daan. Je kunt hier terecht voor heerlijk vers vlees. Daarnaast kun je de slagerij volgen op social media om op de hoogte te blijven van recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en lekkere verse vleeswaren. Als je je e-mailadres achterlaat, ontvang je ook de nieuwsbrief en krijg je een De Haas Spaarkaart cadeau. Met deze spaarkaart kun je vanaf je eerste bestelling sparen voor korting.

Wil je weten wat Keurslager De Haas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager De Haas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager De Haas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager De Haas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Keurslager De Haas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager De Haas

Bezoekers bekeken ook