Klussenbedrijf Oosterbeek

Klussenbedrijf Oosterbeek is een Bouwbedrijf gelegen aan in Oosterbeek.

Meer informatie over Klussenbedrijf Oosterbeek in Oosterbeek

Klussenbedrijf YLH is een betrouwbare stukadoor met jarenlange ervaring. Ze leveren kwaliteitswerk en bieden garantie. De prijzen zijn inclusief materiaal en voorrijkosten. Ze hanteren een vast tarief per vierkante meter, exclusief btw. Ze bieden glad stukwerk en spagtelpoets stukwerk aan voor respectievelijk €20,00 en €25,00 per vierkante meter. Voor kleine klussen rekenen ze €40 per uur. Op de website zijn referenties te vinden in de vorm van foto's en video's van eerder afgeronde projecten. De contactgegevens van Yulian Hristov zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Klussenbedrijf Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klussenbedrijf Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klussenbedrijf Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klussenbedrijf Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Klussenbedrijf Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klussenbedrijf Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook