Kota Radja

Kota Radja is een Indonesisch restaurant gelegen aan Utrechtseweg 76A in Heelsum.

Meer informatie over Kota Radja in Heelsum

Het restaurant Kota Radja in Heelsum is na een verbouwing weer geopend. Ze hebben nu een gloednieuw interieur en hopen dat dit zorgt voor een nog fijnere beleving in het restaurant. Daarnaast bieden ze ook een lopend buffet en afhaalmaaltijden aan. In oktober 2023 hebben ze een speciale aanbieding voor afhaalmaaltijden, waarbij je zelf je menu kunt samenstellen. Ze hebben ook glutenvrije gerechten beschikbaar voor mensen met een glutenallergie. Op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen kunnen deze gerechten alleen vóór 17:00 en na 19:00 worden afgehaald. Het restaurant is geopend op bepaalde tijden, van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 21:30 uur, op woensdag van 16:00 tot 21:30 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:30 uur. Voor feesten en catering kunnen ze ook een lopend buffet bij jou thuis verzorgen. Je kunt het restaurant vinden op Google Maps en contact opnemen via het telefoonnummer 0317-317100.

Wil je weten wat Kota Radja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kota Radja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kota Radja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kota Radja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kota Radja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kota Radja

Bezoekers bekeken ook