Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Van der Molenallee 101-115 in Doorwerth.

Meer informatie over Lidl in Doorwerth

In deze tekst wordt verwezen naar het inloggen op een Lidl-account en de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden verschillende categorieën in de webshop genoemd, zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting verkrijgbaar is met Lidl Plus. Verder worden er enkele merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte wordt er informatie gegeven over de contactmogelijkheden en openingstijden van de klantenservice, evenals betalingsmogelijkheden, levering en de mogelijkheid om de Lidl-app te downloaden. Er wordt ook verwezen naar de aanwezigheid van Lidl op sociale media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook