LifeMatters

LifeMatters is een Notaris gelegen aan Beethovenlaan 138 in Doorwerth.

Meer informatie over LifeMatters in Doorwerth

LifeMatters biedt advies en praktische ondersteuning bij het afwikkelen van nalatenschappen. Ze kunnen helpen met het ordenen van administratie, aanpassen van verzekeringen, afhandelen van post en het in contact brengen met hulpinstanties. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij het zoeken naar een passende bestemming voor bijzondere goederen. Een voorbeeld van de hulp die ze bieden is een situatie waarin vader is overleden en moeder gezondheidsklachten heeft. Moeder is afhankelijk van haar man en weet niet waar de verzekeringspapieren liggen. De kinderen willen graag helpen, maar wonen ver weg en hebben drukke levens. LifeMatters kan in dit geval helpen bij het regelen van allerlei zaken. Een ander voorbeeld is een conflict tussen kinderen en de nieuwe partner van hun overleden vader over de verdeling van de boedel. LifeMatters kan in dit geval mediation bieden om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Daarnaast is mediation ook goedkoper dan naar de rechter stappen.

Wil je weten wat LifeMatters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LifeMatters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LifeMatters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LifeMatters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar LifeMatters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LifeMatters

Bezoekers bekeken ook