Meubelfabriek G.M. Crum

Meubelfabriek G.M. Crum is een Meubelmakerij gelegen aan Schaapsdrift, Industrieweg 24-A in Renkum.

Meer informatie over Meubelfabriek G.M. Crum in Renkum

Meubelfabriek Crum is gespecialiseerd in maatwerk en is gevestigd op de Industrieweg 24a in Renkum sinds januari 2008. Ze bieden een ruime collectie meubels en massief houten vloeren, gemaakt van verschillende houtsoorten zoals noten-, kersen- en eikenhout. Naast meubels kunt u ook bij hen terecht voor kroonluchters en schilderijen. In de showroom kunt u de collectie bekijken en is tevens een expositieruimte voor kunstenaars. Ze hebben ook een webshop waar u voordelige stoelen kunt kopen. Meubelfabriek Crum staat bekend om hun diversiteit aan meubelstijlen, van modern tot klassiek en van zakelijk tot speels.

Wil je weten wat Meubelfabriek G.M. Crum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelfabriek G.M. Crum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelfabriek G.M. Crum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelfabriek G.M. Crum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Meubelfabriek G.M. Crum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelfabriek G.M. Crum

Bezoekers bekeken ook