Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com

Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com is een Fotograaf gelegen aan Van Spaenweg 26 in Oosterbeek.

Meer informatie over Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com in Oosterbeek

Michiel van Druten is een gepassioneerde fotograaf die al van jongs af aan bezeten is van fotografie. Hij bekijkt alles om zich heen op een fotografische manier en heeft vrijwel altijd een camera bij zich. Hij geniet van de schoonheid van alledaagse dingen en fotografeert het liefst tijdens het koude ochtend- of warme avondlicht. Zijn 'koeien in de nevel' foto werd uitgeroepen tot Wildlife-foto van 2016 door DWDD. Naast zijn eigen werk fotografeert hij ook in opdracht, waarbij hij overlegt over de wensen en ideeën van de klant. Hij heeft een grote collectie eigen werk opgebouwd en verkoopt dit in gelimiteerde oplages, indien gewenst gesigneerd. Alle foto's zijn op verschillende materialen en formaten te bestellen.

Wil je weten wat Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michiel van Druten Photography – www.michielvandruten.com

Bezoekers bekeken ook