Padelstore

Padelstore is een Sportwinkel gelegen aan Lindelaan 14 in Renkum.

Meer informatie over Padelstore in Renkum

Padelstore is een gespecialiseerde winkel die alle benodigde artikelen aanbiedt om je padelspel tot een succes te maken. Ze verkopen verschillende merken padelrackets, padeltassen, padelballen en andere accessoires. Ze hebben ook artikelen voor mannen, vrouwen, beginners, gevorderden en competitieve spelers. Naast volwassenenrackets hebben ze ook kinderrackets. De aangeboden merken zijn Bullpadel, HEAD, Babolat, Adidas en Dunlop. Ze bieden een ruime selectie aan rackets met verschillende vormen, materialen en gewichten om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze hebben ook een assortiment accessoires, zoals tassen en ballen. Padel is de snelstgroeiende sport in Europa en Padelstore biedt persoonlijk advies en de beste service om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Wil je weten wat Padelstore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Padelstore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Padelstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Padelstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Padelstore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Padelstore

Bezoekers bekeken ook