Persfotografie Gert Budding

Persfotografie Gert Budding is een Fotograaf gelegen aan Waterweg 48 in Renkum.

Meer informatie over Persfotografie Gert Budding in Renkum

Op zaterdag 29 oktober 2023 vond de 6e editie van Halloween in Renkum plaats, georganiseerd door Sven Nederkoorn. Het evenement trok veel bezoekers. In het sportnieuws blijkt dat DKOD bijna ongeslagen kampioen is geworden, terwijl Duno teleurstellend gelijk speelde tegen SC Bemmel. SCW'23 werd uit het bekertoernooi geknikkerd door SCE. Duno speelde ook gelijk tegen RKHVV. Op muzikaal gebied was er opnieuw een succesvolle editie van Doelum Live met Reflexion. Opvallend nieuws was dat Wassingmaat B.V. een 150-jarige rode beuk heeft gekapt. SCW'23 verloor helaas met 4-5 van Prins Bernard. Het hoogtepunt was de 76e Airborne Wandeltocht met maar liefst 32.000 deelnemers. Voor contactinformatie kunt u terecht bij Gert Budding, een freelance persfotograaf.

Wil je weten wat Persfotografie Gert Budding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Persfotografie Gert Budding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Persfotografie Gert Budding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Persfotografie Gert Budding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Persfotografie Gert Budding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Persfotografie Gert Budding

Bezoekers bekeken ook