Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer)

Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) is een Kinderopvangbureau gelegen aan Pastoor Bruggemanlaan 10 in Oosterbeek.

Meer informatie over Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) in Oosterbeek

Skar is een kinderopvangorganisatie met ruim 60 locaties in Arnhem en omliggende gemeenten. Ze geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen wanneer ze zich goed voelen. Daarom creëren ze een warme sfeer met persoonlijke aandacht. Ze geven kinderen de ruimte om zelf dingen uit te vinden en op ontdekking te gaan. Skar moedigt initiatief nemen aan, zelfs als kinderen nog klein zijn. Ze geloven dat kinderen beter worden door buiten de lijntjes te kleuren. Skar biedt ook een uitgebreid aanbod van diensten, zoals het ouderportaal, locaties, een rekentool en de mogelijkheid om in te schrijven. Ze hechten waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en de medezeggenschap van ouders. Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een van de locaties.

Wil je weten wat Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Peuterwerk Koala's (in kinderdagopvang de Grote Beer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterwerk Koala’s (in kinderdagopvang de Grote Beer)

Bezoekers bekeken ook