Praktijk Mooi!

Praktijk Mooi! is een Schoonheidssalon gelegen aan Akkermaalweg 10 in Heelsum.

Meer informatie over Praktijk Mooi! in Heelsum

Praktijk Mooi! is een schoonheidspraktijk opgericht in 2008 door Sarah-Maria van den Boogaard. In de praktijk werken erkende acne- en schoonheidsspecialisten. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder huidverbetering, definitief ontharen, littekentherapie, acne en vaatafwijkingen. Veel van deze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. De praktijk is gevestigd in Heelsum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ze accepteren pin- en contante betalingen en versturen digitale facturen voor vergoede behandelingen. De praktijk werkt alleen met professionele producten en deze kunnen ook gekocht worden om thuis te gebruiken. Daarnaast bieden ze verschillende behandelingen aan, zoals een Classic 60, Classic 90 en Classic 100. Ook bieden ze cosmetische behandelingen aan, zoals littekentherapie en definitief ontharen, en acnebehandelingen. Daarnaast bieden ze ook bindweefsel- en rimpelreductietherapie aan, waarbij de bindweefselmassage helpt bij het vertragen van het ouder worden en het liften van de huid. De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag op afspraak. Op zondag zijn ze gesloten. De contactgegevens van Praktijk Mooi! zijn Akkermaalweg 10, 6866CW Heelsum, telefoonnummer 06 413 73 707 en e-mailadres info@praktijk-mooi.nl.

Wil je weten wat Praktijk Mooi! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Mooi! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Mooi!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Mooi! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Praktijk Mooi! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Mooi!

Bezoekers bekeken ook