Remonstranten Oosterbeek

Remonstranten Oosterbeek is een Kerk gelegen aan Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek.

Meer informatie over Remonstranten Oosterbeek in Oosterbeek

Bij de Remonstranten Oosterbeek is iedereen welkom, ongeacht of je gelovig bent of niet. De gemeente gelooft dat God tussen mensen gebeurt en houdt niet van dogma's. Naast de wekelijkse kerkdiensten kun je ook lezingen, lunches en kringen bijwonen. De predikanten zijn ds. Annemarieke van der Woude en ds. Joost Röselaers. Op 24 november is er een lunch met Greet Breugem-Krol, waarbij haar brieven aan haar zoon Jan Pieter worden besproken. Op 12 november is er een mars voor klimaat en rechtvaardigheid in Amsterdam, waar ook de Groene Kerken aanwezig zullen zijn. Barbara de Beaufort heeft de liedwedstrijd 'Het Vrije Lied 2023' gewonnen. Het is vandaag Wereldarmoededag en er wordt benadrukt dat ongeveer 230.000 kinderen in Nederland opgroeien onder de armoedegrens. Op 25 oktober zal Joost Röselaers, samen met Esther van Fenema, de tafel serie openen met nieuwe thema's. Ze hebben samen het boek 'De leegte voorbij' geschreven, dat in oktober 2023 zal verschijnen. Bij de Remonstranten Oosterbeek gelooft men dat geloof begint bij jou en dat je er een eigen mening over mag hebben. De gemeente maakt deel uit van de Remonstrantse Broederschap, die ruim 5.000 leden en vrienden telt.

Wil je weten wat Remonstranten Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remonstranten Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remonstranten Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remonstranten Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Remonstranten Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remonstranten Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook