Restaurant Kievitsdel

Restaurant Kievitsdel is een Aziatisch restaurant gelegen aan Utrechtseweg 454 in Doorwerth.

Meer informatie over Restaurant Kievitsdel in Doorwerth

Bij restaurant Kievitsdel kunt u genieten van heerlijk Chinees en Japans eten. Het sfeervolle restaurant biedt ook de mogelijkheid om uw eten af te halen. Helaas is het restaurant per 1 oktober definitief gesloten, omdat de eigenaren met pensioen gaan. De familie Man, eigenaar van Kievitsdel, is enorm dankbaar voor de steun en liefde die ze de afgelopen 40 jaar hebben ontvangen. In het restaurant kon je onder andere traditionele Teppanyaki gerechten proeven, waarbij de kok een hele show maakte tijdens het bereiden van het eten. Daarnaast had het restaurant ook een Chinees a la carte menu en een lopend buffet op zaterdag, zondag en feestdagen. Als u geen gebruik wilde maken van het buffet, was er de mogelijkheid om à la carte te dineren. Tevens bood het restaurant de optie om Chinees eten af te halen.

Wil je weten wat Restaurant Kievitsdel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kievitsdel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kievitsdel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kievitsdel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Restaurant Kievitsdel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kievitsdel

Bezoekers bekeken ook