Rhea Life Beauty and Soul

Rhea Life Beauty and Soul is een Alternatieve genezer gelegen aan Veentjesbrug 3 in Heelsum.

Meer informatie over Rhea Life Beauty and Soul in Heelsum

Bij Rhea Life Beauty and Soul kun je terecht voor diverse lichaamsbehandelingen, massages en huidverbetering. Ze bieden onder andere energetische therapie, waarbij ze samen met jou kijken naar jouw klachten en hoe deze bewustwording, heling en verbetering kunnen verkrijgen. Daarnaast bieden ze ook Ayurvedische en holistische gezichtsbehandelingen, die verder gaan dan de gezichtshuid alleen. Voor intensieve huidverbetering kunnen er behandelingen worden toegepast met behulp van cosmeceuticals. Ook kun je bij hen terecht voor energetische huisreiniging, waarbij jouw leefomgeving zorgvuldig en respectvol wordt behandeld. Het doel is om jouw huis weer een fijne en rustige plek te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een afspraak of kennismaking.

Wil je weten wat Rhea Life Beauty and Soul verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rhea Life Beauty and Soul of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rhea Life Beauty and Soul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rhea Life Beauty and Soul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Rhea Life Beauty and Soul reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rhea Life Beauty and Soul

Bezoekers bekeken ook