RKPT. Fitness & Health

RKPT. Fitness & Health is een Personal trainer gelegen aan Bram Streeflandweg 59 in Renkum.

Meer informatie over RKPT. Fitness & Health in Renkum

Radek Karbownik is een genomineerde personal trainer van het jaar en biedt personal training en coaching aan. Zijn trainingen zijn persoonlijk en op maat gemaakt voor elk niveau. Of je nu worstelt met overgewicht, een laag energieniveau of een passieve levensstijl, Radek helpt je om je fit, vitaal en gelukkig te voelen. Hij gelooft dat vitaliteit een voorwaarde is voor succes en geluk. Personal training heeft verschillende voordelen, waaronder het behalen van optimale en duurzame resultaten, een fitter en sterker lichaam, succesvol en blijvend afvallen en meer zelfvertrouwen krijgen. Radek's missie is om ambitieuze mensen te helpen met afvallen, er goed uitzien, een mentale balans vinden, het energieniveau te verhogen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Hij biedt personal training in een sportclub of aan huis, evenals transformatiecoaching. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hem opnemen.

Wil je weten wat RKPT. Fitness & Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RKPT. Fitness & Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RKPT. Fitness & Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKPT. Fitness & Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar RKPT. Fitness & Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RKPT. Fitness & Health

Bezoekers bekeken ook