SafeDrivePod International BV

SafeDrivePod International BV is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Stationsweg 6A in Oosterbeek.

Meer informatie over SafeDrivePod International BV in Oosterbeek

SafeDrivePod is een oplossing die wagenparkbeheerders helpt om kosten te besparen en de veiligheid op de weg te vergroten. Het systeem bestaat uit drie onderdelen: SafeDriveMotion, SafeDriveFocus en SafeDriveResponse. SafeDriveMotion biedt inzicht in het rijgedrag van individuele verkeersdeelnemers, terwijl SafeDriveFocus helpt om afleiding door smartphones tijdens het rijden te voorkomen. SafeDriveResponse maakt directe ontzorging bij verkeersongevallen mogelijk. SafeDrivePod is een betaalbaar en privacyvriendelijk alternatief voor traditionele telematics-oplossingen. Het systeem maakt gebruik van een in eigen huis ontwikkelde pod die rijbewegingen meet zonder GPS, het scherm van de telefoon sluit tijdens het rijden en automatisch werkt na configuratie. De bijbehorende app geeft bestuurders inzicht in hun rijgedrag en het dashboard biedt fleet managers de mogelijkheid om rijgedrag te monitoren en kosten te beperken. SafeDrivePod wordt al gebruikt door bedrijven zoals Athlon, G4S en HEINEKEN.

Wil je weten wat SafeDrivePod International BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SafeDrivePod International BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SafeDrivePod International BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SafeDrivePod International BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar SafeDrivePod International BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SafeDrivePod International BV

Bezoekers bekeken ook