Sherman M4 Tank Airborne Museum

Sherman M4 Tank Airborne Museum is een Historisch herkenningspunt gelegen aan Utrechtseweg 232 in Oosterbeek.

Meer informatie over Sherman M4 Tank Airborne Museum in Oosterbeek

Het Airborne Museum in Oosterbeek biedt verschillende tentoonstellingen en ervaringen die de Slag om Arnhem tot leven brengen. In de vaste presentatie loop je door de slag van dag tot dag, terwijl de ondergrondse Airborne Experience je de geschiedenis laat beleven door in de voetsporen van een Britse parachutist te treden. In de stiltekamer kun je stilstaan bij de ervaringen van de soldaten tijdens de slag, terwijl je in de tentoonstelling "Gevlucht om te Vechten" kunt ontdekken hoe 21 Joodse mannen zich bij het Britse leger aansloten. Daarnaast worden er verschillende onderscheidingen getoond, waaronder de Dickin Medal voor dieren. Het museum biedt ook activiteiten voor families en groepen, en er zijn educatieve programma's voor scholen. Het museum is dagelijks geopend, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, en de entreeprijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en het aantal personen. Tickets kunnen online gereserveerd worden en groepsbezoeken zijn ook mogelijk. Het museum is gevestigd in Oosterbeek en heeft ook een locatie in Arnhem.

Wil je weten wat Sherman M4 Tank Airborne Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sherman M4 Tank Airborne Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sherman M4 Tank Airborne Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sherman M4 Tank Airborne Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Sherman M4 Tank Airborne Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sherman M4 Tank Airborne Museum

Bezoekers bekeken ook