Smurfit Kappa Parenco B.V.

Smurfit Kappa Parenco B.V. is een Papierfabriek gelegen aan Veerweg 1 in Renkum.

Meer informatie over Smurfit Kappa Parenco B.V. in Renkum

Smurfit Kappa Parenco is een papierproducent gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. Het bedrijf produceert grafische papierproducten en verpakkingspapier. Ze streven naar veiligheid, gezondheid en duurzaamheid in hun activiteiten. Smurfit Kappa Parenco biedt verschillende oplossingen voor bedrijven, zoals parCal Supercalendered Paper en parHeat krantenpapier. Het bedrijf hecht ook waarde aan ethiek, inclusiviteit en diversiteit. Ze hebben accreditaties zoals PEFC, FSC®, ISO 14001 en ISO 50001. Smurfit Kappa Parenco is gericht op innovatie en biedt tools en ervaringscentra om de impact van verpakkingen in de supply chain te laten zien. Ze hebben ook een wereldwijde merkcampagne genaamd 'Open the future' om groei voor hun klanten te realiseren. Daarnaast zijn ze bezig met duurzaamheid en hebben ze een Sustainable Development Report waarin ze hun duurzaamheidsdoelen presenteren. Het bedrijf hecht ook waarde aan veiligheid en heeft een campagne genaamd 'Safety for life' om een veilige werkomgeving te creëren.

Wil je weten wat Smurfit Kappa Parenco B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smurfit Kappa Parenco B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smurfit Kappa Parenco B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smurfit Kappa Parenco B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Smurfit Kappa Parenco B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smurfit Kappa Parenco B.V.

Bezoekers bekeken ook