Sonja uw pedicure

Sonja uw pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Hogenkampseweg 39 H in Renkum.

Meer informatie over Sonja uw pedicure in Renkum

Welkom bij Sonja, uw medisch pedicure. Sonja Malestein-Wolfs is een medisch gekwalificeerde pedicure en lid van ProVoet/ProCert en het KwaliteitsRegister Pedicures (KRP). Ze is ook geregistreerd in het AGB register, wat betekent dat ze haar kennis en vaardigheden up-to-date houdt. Naast het verzorgen van uw voeten, vergeet Sonja ook uw handen niet. Vanaf januari 2024 biedt ze ook manicure behandelingen aan. Of u nu een basisbehandeling wilt of speciale zorg nodig heeft voor reumatische of diabetische voeten, u bent van harte welkom bij Sonja.

Wil je weten wat Sonja uw pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sonja uw pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sonja uw pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sonja uw pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Sonja uw pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sonja uw pedicure

Bezoekers bekeken ook