Tandartsenpraktijk Veritas

Tandartsenpraktijk Veritas is een Tandarts gelegen aan Veritasweg 3 in Oosterbeek.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Veritas in Oosterbeek

Tandartsenpraktijk Veritas in Oosterbeek is een moderne tandartspraktijk met veel specialismen. Ze streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden met persoonlijke aandacht en een goede organisatie. De praktijk is weer open voor reguliere zorg, maar patiënten met coronagerelateerde symptomen worden verzocht geen afspraak te maken. Er is een instructievideo beschikbaar voor het bleken van tanden en er is een cursus "Restauratieve tandheelkunde in het front" waarvoor men kan inschrijven. Verder biedt de praktijk de laatste high-tech tandheelkundige zorg en staat klantvriendelijkheid centraal. Contactgegevens, openingstijden en handige links zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Veritas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Veritas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Veritas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Veritas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Veritas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Veritas

Bezoekers bekeken ook