Total

Total is een Tankstation gelegen aan Bennekomseweg 38-40 in Heelsum.

Meer informatie over Total in Heelsum

TotalEnergies zet zich in voor de transformatie naar schone energie en heeft verschillende belangrijke ontwikkelingen aangekondigd. Zo hebben ze in samenwerking met H2point een waterstoftankstation geopend in Roosendaal. Daarnaast gebruikt TotalEnergies een nieuwe slimme laadtechnologie die meer zonne- en windenergie benut en daarmee CO₂ bespaart. Ook hebben ze overeenkomsten gesloten met Alimentation Couche-Tard voor samenwerking in België en Luxemburg, en de verkoop van tankstations in Duitsland en Nederland. Een ander hoogtepunt is dat TotalEnergies wereldwijd 1 GW aan zonne-energiecontracten heeft afgesloten voor zelfverbruik door hun zakelijke klanten. Naast deze ontwikkelingen biedt TotalEnergies ook schone brandstoffen aan met lage tot geen uitstoot van schadelijke stoffen. Ze hebben ook een spaarprogramma genaamd Club TotalEnergies, waarbij je kunt sparen voor cadeaus, gratis brandstof en een gratis carwash. Daarnaast geven ze informatie over elektrisch rijden en bieden ze smeermiddelen en tankpassen aan. Voor vragen of contact kun je terecht bij hun veelgestelde vragen of medewerkers. TotalEnergies biedt oplossingen voor verschillende sectoren op het gebied van mobiliteit en nieuwe energie.

Wil je weten wat Total verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Total reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total

Bezoekers bekeken ook