Tres’ Vintage

Tres’ Vintage is een Tweedehandswinkel gelegen aan Webwinkel altijd geopend, afhalen op afspraak in Renkum.

Meer informatie over Tres’ Vintage in Renkum

Tres' Vintage is een webwinkel die vintage en retro items verkoopt voor in en om het huis. Ze hebben een breed assortiment aan producten, zoals houten speelgoed, riet en rotan meubels, en boeken. Een nieuw product dat ze hebben toegevoegd zijn kaartjes met retro-vintage afbeeldingen en katten. Deze kaartjes zijn leuk om te versturen of in te lijsten. Daarnaast verkoopt Tres' Vintage ook vintage oorbellen gemaakt van vintage speldjes uit de jaren 60 en 70. Je kunt zelfs een verzoek indienen voor op maat gemaakte oorbellen. Naast sieraden verkoopt de webwinkel ook een groot aanbod vintage en retro katten, zoals glazen katten en houten katten. Tres' Vintage deelt ook regelmatig blogs over verzameldrang en tips voor het vinden van vintage items. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en nieuwtjes. Voor algemene informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Tres' Vintage biedt ook de mogelijkheid om items op te sparen en verzendkosten te besparen. Er zijn reviews te vinden op de website, die onpartijdig beheerd worden door WebwinkelKeur.

Wil je weten wat Tres’ Vintage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tres’ Vintage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tres’ Vintage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres’ Vintage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Tres’ Vintage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tres’ Vintage

Bezoekers bekeken ook