Van haar en voor haar

Van haar en voor haar is een Damesmode gelegen aan Weverstraat 85a in Oosterbeek.

Meer informatie over Van haar en voor haar in Oosterbeek

Bij 'Van haar & voor haar' krijgen mooie kleding en accessoires van vrouwen een tweede leven. Het is een winkel met tweedehands kleding en accessoires, waarbij de inbrenger 40% van het verkoopbedrag ontvangt bij verkoop. De eigenaar heeft al jaren een voorkeur voor tweedehands boven nieuw, vanwege de keuze en variatie die tweedehands biedt en het verlengen van de levensduur van kleding. De combinatie van tweedehands items met wat je al hebt kan je helpen je eigen stijl te ontwikkelen. Het najaar komt eraan en er wordt al veel mooie kleding voor die periode binnengebracht. Er is nog wat zomerkleding voor kleine prijsjes beschikbaar voor wie nog met vakantie gaat. Aanmelden voor inbreng kan telefonisch of per e-mail. De winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 11 en 17 uur.

Wil je weten wat Van haar en voor haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van haar en voor haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van haar en voor haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van haar en voor haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Van haar en voor haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van haar en voor haar

Bezoekers bekeken ook