Wereldwinkel Oosterbeek

Wereldwinkel Oosterbeek is een Cadeauwinkel gelegen aan Weverstraat 9-A in Oosterbeek.

Meer informatie over Wereldwinkel Oosterbeek in Oosterbeek

In de Wereldwinkel Oosterbeek zijn er openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Ze zijn op zoek naar mensen die 4 uur per week beschikbaar zijn en geïnteresseerd zijn in Fairtrade, duurzaamheid en mooie producten. Je kunt langskomen of bellen voor meer informatie. Ook kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Er is geen specifieke informatie over nieuwe producten in de tekst.

Wil je weten wat Wereldwinkel Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Wereldwinkel Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook