Zwem- en Instructiebad Oosterbeek

Zwem- en Instructiebad Oosterbeek is een Openbaar zwembad gelegen aan Lukassenpad 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over Zwem- en Instructiebad Oosterbeek in Oosterbeek

Zwembad Oosterbeek is een kleinschalig zwembad gelegen aan het Lukassenpad. Het zwembad is overzichtelijk en het water heeft een temperatuur van 30 graden. Ze geven zwemlessen in kleine groepen van maximaal 7 kinderen, waardoor er meer persoonlijke aandacht is en het veilig is. Ouders kunnen altijd blijven kijken tijdens de zwemles. Daarnaast biedt het zwembad ook andere activiteiten aan, zoals aquafit en vrij zwemmen. Voor iedereen is er wel iets te doen in Zwembad Oosterbeek.

Wil je weten wat Zwem- en Instructiebad Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en Instructiebad Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en Instructiebad Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en Instructiebad Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Zwem- en Instructiebad Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwem- en Instructiebad Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook