50⁺ Sport en Spel

50⁺ Sport en Spel is een Sportclub gelegen aan Hogenkampseweg 45 in Renkum.

Meer informatie over 50⁺ Sport en Spel in Renkum

"50+ Sport en Spel" is een vereniging voor senioren in en rond de gemeente Renkum die graag aan hun lichamelijke gezondheid willen werken zonder zich te hoeven beperken tot één enkele sport. De lessen, onder deskundige begeleiding, bestaan uit oefeningen om de conditie, spierkracht en flexibiliteit te verbeteren, gevolgd door een spel zoals volleybal of badminton en afgesloten met een cooling-down. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. De vereniging biedt een gevarieerde, sportieve en gezellige ontmoeting. Er zijn 10 lesmogelijkheden in Renkum, Oosterbeek en Wolfheze, zowel overdag als 's avonds. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend komen kijken of meedoen. Daarnaast organiseert de vereniging speciale activiteiten zoals een wandeling, fietstocht of barbecue. Op dit moment heeft de vereniging ongeveer 150 leden verdeeld over tien groepen, elk onder leiding van een vakdocent. De contributie bedraagt ​​€ 80,- per half jaar en nieuwe leden kunnen twee gratis proeflessen volgen voordat ze beslissen of ze lid willen worden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het dagelijks bestuur of de folder bekijken op de website.

Wil je weten wat 50⁺ Sport en Spel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 50⁺ Sport en Spel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 50⁺ Sport en Spel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 50⁺ Sport en Spel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar 50⁺ Sport en Spel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 50⁺ Sport en Spel

Bezoekers bekeken ook