Fitcamp Renkum

Fitcamp Renkum is een Sportclub gelegen aan Energieweg 4-3 in Renkum.

Meer informatie over Fitcamp Renkum in Renkum

Fitcamp Renkum is een sportschool waar je onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren coach kunt trainen. Ze bieden groepstrainingen aan, waarbij je fit en energiek kunt worden in een gemotiveerde groep. Daarnaast bieden ze ook personal training aan, voor als je wat extra ondersteuning wilt of op zoek bent naar een op maat gemaakte training. Fitcamp Renkum biedt ook bedrijfstrainingen aan, zodat je samen met je collega's kunt trainen en fitte collega's gezonde collega's zijn. Ze hebben ook video workouts op YouTube die je thuis of op vakantie kunt doen. Daarnaast bieden ze verschillende groepstrainingen aan, zoals BoksFIT, BBB (buik, billen, benen), Strength & Conditioning en Business workout. Als je liever een personal trainer wilt, dan werken ze samen met jou aan je fysieke fitheid. Dit gebeurt in vier stappen: een intakegesprek, het opstellen van een persoonlijk plan, efficiënt trainen en het bereiken van je doelen. Tot slot biedt Fitcamp Renkum ook bedrijfstrainingen aan, waarbij collegialiteit wordt bevorderd en fitte werknemers zorgen voor minder ziekteverzuim en een goede teamspirit. De leden van Fitcamp Renkum zijn erg tevreden en vinden de trainingen leuk en variërend. De trainers bij Fitcamp Renkum zijn ervaren en enthousiast. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail, telefoon of WhatsApp. De sportschool is gevestigd in Renkum en ze hebben ook een postadres.

Wil je weten wat Fitcamp Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitcamp Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitcamp Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitcamp Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fitcamp Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitcamp Renkum

Bezoekers bekeken ook